Kolmenkulma Eco-Industrial Park
Yhteistoimintaa, materiaali- ja energiatehokkuutta, uusia teknologioita ja uusiutuvia energialähteitä Kolmenkulmaan rakentuvalla cleantech -alueella.
 

Tampere Region Central Wastewater Treatment Plant aikoo toteuttaa Tampereen satojen miljoonien investoinnin

Keskuspuhdistamo avasi uudet nettisivut osoitteessa www.keskuspuhdistamo.fi

Sulkavuoreen suunnitellun Pirkanmaan keskuspuhdistamohankkeen suunnitteluvastuu on siirtynyt marraskuun alusta alkaen Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:lle. Yhtiön nimen mukaisesti hankkeesta käytetään jatkossa nimeä Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo tai lyhyemmin Keskuspuhdistamo. Yhtiön englanninkielinen nimi on Tampere Region Central Wastewater Treatment Plant Ltd. Yhtiön toimitusjohtaja on Timo Heinonen ja hallituksen puheenjohtaja Peter Löfberg (rkp).

Hankkeen internetsivut on siirretty marraskuun alusta alkaen osoitteeseen www.keskuspuhdistamo.fi ja Tampereen Veden ylläpitämien sivujen päivittäminen on päättynyt.

Sulkavuoreen keskitetyn keskuspuhdistamon hinnaksi on arvioitu yli 300 miljoonaa euroa. Pirkanmaan keskuspuhdistamohanke on useiden kuntien yhteishanke. Mukana ovat Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

***

Uutinen julkaistu 4.11.2015 Tamperelaisessa